Svieste kepti traškūs baravykai
Atnaujinta: 2023-09-12

Labai paprastas, netikėtai atrastas receptas. Skonis fantastiškas, nuostabus tiek valgant vieną, tiek naudojant užkandžiui prie balto vyno. Pagaminama per kelias minutes.

 

1 baravykas,
1 kiaušinis,
Šaukštas miltų
Druska, pipirai, aliejus

Baravykus supjaustome iki pusės centimetro storio gabaliukais. Pabarstome druska ir pipirais, apvoliojame pradžioje miltuose, tada plaktame kiaušinyje.  Sudedame į įkaitintą Ghi sviestą. Apkepinam pusę po kelias minutes ir galima tiekti kaip puikų užkandį prie balto vyno.

traskūs svieste kepti baravykai

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

... baravykai troškinti grietinėje
... barščiai su grybais
... Bobausių patiekalai
... Grietinėlėje troškinta geltonpintė
... grybų mišrainė su kopūstais
... kepti baravykai
... keptų voveraičių receptas
... džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai
... Kreminė baravykų sriuba
... lazanija su grybais
... Marinuoti baravykai savo sultyse žiemai
... marinuoti grybai žiemai
... Briedžiukų patiekalai
... pavasarinės balteklės patiekalai
... plovas su baravykais ir vištiena
... traskūs svieste kepti baravykai