Labai paprastas, netikėtai atrastas receptas. Skonis fantastiškas, nuostabus tiek valgant vieną, tiek naudojant užkandžiui prie balto vyno. Pagaminama per kelias minutes.
1 baravykas,
1 kiaušinis,
Šaukštas miltų
Druska, pipirai, aliejus
Baravykus supjaustome iki pusės centimetro storio gabaliukais. Pabarstome druska ir pipirais, apvoliojame pradžioje plaktame kiaušinyje, vėliau miltuose. Sudedame į įkaitintą aliejų. Aliejaus dedame nedaug, nors galima eksperimentuoti ir su dideliu aliejaus kiekiu gruzdinant. Apkepinam pusę po kelias minutes ir galima tiekti kaip puikų užkandį prie balto vyno.
Temos straipsniai
Baravykai troškinti grietinėje
Kaip skaniai paruošti baravykus
Barščiai su grybais
Skanių barščių su grybais receptas
Geltonpintės receptai
Kaip paruošti valgomąją geltonpintę, grietinėlėje troškinta geltonpintė
Grybų mišrainė su kopūstais žiemai
Gardžios grybų mišrainės su kopūstais receptas žiemai
Keptos voveraitės prancūziškai
Klasikinis ant sviesto keptų voveraičių receptas. Svarbu nepadauginti prieskonių
Kiaušiniai įdaryti grybais
Džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai
Kreminė baravykų sriuba
Trinta kreminė sriuba iš baravykų, originalus receptas
Lazanija su grybais ir mėsa
Grybų lazanija su pomidorais, grybais ir faršu
Marinuoti baravykai savo sultyse žiemai
Baravykų marinavimas savo sultyse, puikus švelnių grybų receptas žiemai
Marinuoti grybai žiemai
Grybų marinavimo žiemai receptas
Rissoto su baravykais ir vištiena
Daugiaryžis su šviežiais baravykais ir vištiena
Svieste kepti traškūs baravykai
Pats geriausias baravyko skonį atskleidžiantis receptas