Baravykai troškinti grietinėje
Atnaujinta: 2018-08-29
  • baravykai troškinti grietinėje

 Geriausiai tinka vidutinio amžiaus baravykai. Kai baltos baravykų tramos ima gelsti baravykas įgauna daugiausiai skonio ir tuo pačiu išlieka kietas. Baravyką geriau neplauti, bet apvalyti. 

  1 kilogramas baravykų,
  0,1 kg. sviesto,
  0,2 kg. svogūnų,
  2 dideli šaukštai grietinės,

  Druska, juodieji pipirai

 

 Baravykus supjaustome smulkiai ir sudedame ant įkaitinto sviesto. Sudedame smulkiai pjaustytus svogūnus ir pakepiname kol nugaruoja skystis. Tada padruskiname, papipiriname, tiks kiek petražolių. Įdedame grietinę ir kiek pakepiname. 

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Baravykai troškinti grietinėje

Kaip skaniai paruošti baravykus

Barščiai su grybais

Skanių barščių su grybais receptas

Geltonpintės receptai

Kaip paruošti valgomąją geltonpintę, grietinėlėje troškinta geltonpintė

Grybų mišrainė su kopūstais žiemai

Gardžios grybų mišrainės su kopūstais receptas žiemai

Keptos voveraitės prancūziškai

Klasikinis ant sviesto keptų voveraičių receptas. Svarbu nepadauginti prieskonių

Kiaušiniai įdaryti grybais

Džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai

Kreminė baravykų sriuba

Trinta kreminė sriuba iš baravykų, originalus receptas

Lazanija su grybais ir mėsa

Grybų lazanija su pomidorais, grybais ir faršu

Marinuoti baravykai savo sultyse žiemai

Baravykų marinavimas savo sultyse, puikus švelnių grybų receptas žiemai

Marinuoti grybai žiemai

Grybų marinavimo žiemai receptas

Rissoto su baravykais ir vištiena

Daugiaryžis su šviežiais baravykais ir vištiena

Svieste kepti traškūs baravykai

Pats geriausias baravyko skonį atskleidžiantis receptas