Sviestiniai sausainiai
Man patinka valgyti sviestinius sausainius, ypač šiuo metų laiku ir niekadanegaliu atsisprti nenusipirkus keletą dežučių sviestinių sausainių. Tačiau dažniausiai nusiviliu tais, kuriuos perku. Šie sviestiniai sausainiai yra vieni iš tų klasikinių sausainių, kuriuos mėgsta visi. Sausainius nesunku pagaminti ir garantuojame, kad jie bus žymiai skanesni, nei tie sausainiai, kuriuos per šventes rasite parduotuvėse.
Sviestinių sausainių ingredientų sąrašas :
- Miltai 495g
- Sviestas 195 g
- Cukraus pudra 185 g
- Kiaušiniai 3 vnt
Sviestinių sausainių gaminimo eiga :
- Sviestą išmaišome su cukraus pudra, įmušame kiaušinius, beriam miltus ir plakame iki vientisos masės.
- Išminkome tešlą.
- Išspaudžiame sausainius iš tešlos ir išdedame juos ant kepimo popieriaus ir kepame iki 18 min, 185 laipsnių temperatūroje.
- Paliekame atvėsti.
Temos straipsniai
Baravykai troškinti grietinėje
Kaip skaniai paruošti baravykus
Barščiai su grybais
Skanių barščių su grybais receptas
Bobausių patiekalai
Patiekalai iš bobausių, geriausi bobausių receptai. Svieste kepti bobausiai su bulvėmis
Geltonpintės receptai
Kaip paruošti valgomąją geltonpintę, grietinėlėje troškinta geltonpintė
Grybų mišrainė su kopūstais žiemai
Gardžios grybų mišrainės su kopūstais receptas žiemai
Kepti baravykai
Skaniausias baravykų kepimas, baravykų kepimas svieste
Keptos voveraitės prancūziškai
Klasikinis ant sviesto keptų voveraičių receptas. Svarbu nepadauginti prieskonių
Kiaušiniai įdaryti grybais
Džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai
Kreminė baravykų sriuba
Trinta kreminė sriuba iš baravykų, originalus kreminės baravykų sriubos receptas
Lazanija su grybais ir mėsa
Grybų lazanija su pomidorais, grybais ir faršu
Marinuoti baravykai savo sultyse žiemai
Baravykų marinavimas savo sultyse, puikus švelnių grybų receptas žiemai
Marinuoti grybai žiemai
Grybų marinavimo žiemai receptas
Patiekalai iš briedžiukų
Valgomasis briedžiukas, kaip paruošti briedžiuką grybą, geriausi receptai su briedžiukais
Pavasarinė balteklė - avižėlė grybas
Patiekalai iš avižėlės grybo, keli receptai iš pavasarinės balteklės
Rissoto su baravykais ir vištiena
Daugiaryžis su šviežiais baravykais ir vištiena
Svieste kepti traškūs baravykai
Pats geriausias baravyko skonį atskleidžiantis receptas