Kiaušiniai įdaryti grybais
Atnaujinta: 2020-09-29
  • džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai

Džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai yra vieni iš tradicinių šventinio stalo patiekalų. Ryškus džiovintų grybų skonis itin dera su neutralaus skonio kiaušiniais. Variantų su džiovintais gryvai gali būti daug, tiks įdėti kumpį, keptas morkas ir svogūnus, neutralius priedus kaip avokadas, pievagrybiai. Pikantišką įdarą padarysite panaudodami rūkytą žuvį.

4 kiaušiniai,
50 g. džiovintų baravykų,
2 tryniai,
50 g. svogūnų,
Šaukštelis smulkintų avokadų,
Druska ir juodieji pipirai,
Šaukštelis majonezo
Šaukštas sviesto,

Grybus mirkome apie 12 valandų šaltame vandenyje. Kietai išverdame kiaušinius ir staigiai atšaldome, taip jie lengvai lupsis.

Perpjovus per pusę išimame trynius ir du iš jų panaudosime įdarui. 

Smulkiai sukapojame grybus ir svogūnus ir juos apkepiname ant sviesto. Suriname trynius, įdedame keptus svogūnusir grybus bei kitus prieskonius.

Šaukštu uždedame ant kiaušinio puselių ir tiekiame ant stalo.
,

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Baravykai troškinti grietinėje

Kaip skaniai paruošti baravykus

Barščiai su grybais

Skanių barščių su grybais receptas

Geltonpintės receptai

Kaip paruošti valgomąją geltonpintę, grietinėlėje troškinta geltonpintė

Grybų mišrainė su kopūstais žiemai

Gardžios grybų mišrainės su kopūstais receptas žiemai

Keptos voveraitės prancūziškai

Klasikinis ant sviesto keptų voveraičių receptas. Svarbu nepadauginti prieskonių

Kiaušiniai įdaryti grybais

Džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai

Kreminė baravykų sriuba

Trinta kreminė sriuba iš baravykų, originalus receptas

Lazanija su grybais ir mėsa

Grybų lazanija su pomidorais, grybais ir faršu

Marinuoti baravykai savo sultyse žiemai

Baravykų marinavimas savo sultyse, puikus švelnių grybų receptas žiemai

Marinuoti grybai žiemai

Grybų marinavimo žiemai receptas

Rissoto su baravykais ir vištiena

Daugiaryžis su šviežiais baravykais ir vištiena

Svieste kepti traškūs baravykai

Pats geriausias baravyko skonį atskleidžiantis receptas