Čili troškinys
Atnaujinta: 2018-03-06
Čili troškinys Produktai: 500 g pasirinkto faršo; 1 indelis konservuotų pomidorų savose sultyse be odos; 2 indėliai raudonų konservuotų pupelių aštriame padaže čili pipirai, česnakai pagal skonį
gabaliukas imbiero
paprika
morka
svogūnas
druska
tarkuotas sūris
Gaminimas:
Papriką, svogūnus supjaustome, morką sutarkuojame ir lengvai apkepiname. Dedame faršą, paskaniname druska, pipirais, sudedame smulkintus česnakus,imbierą, čili pipirus, šiek tiek pakepiname, uždengiame ir troškiname apie 20 minučių.Supilame pomidorus ( aš juos sublenderavau) , pupelės, ragaujame ar užtenka aštrumo, dar troškiname 5 min.
Jei gaunasi labai tirštas troškinys galima įpilti šiek tiek vandenio.
Pateikiame su tarkuotu sūriu, labai tinka česnakinės bandelės.
Komentarai (0)