Jautienos troškinys su morkomis ir svogūnais 
Atnaujinta: 2021-02-09
  • jautienos_troskinys

Jautienos troškinys su morkomis ir svogūnais 

Troškinta jautiena yra patiekalas, kuris pasigamina ilgai termiškai apdorojant mėsą su daržovėmis ir prieskoniais. Jautienos troškinys su morkomis ir svogūnais bei kitomis daržovėmis, yra gana lengvas receptas. Tačiau mėsa gaunasi labai skani, aromatinga ir minkšta. Šiam patiekalui tinka bet koks jūsų pasirinktas garnyras.

jautienos_troskinys

 

Ingredientai:

  • Jautiena -  550 g
  • Svogūnai - 150 g 
  • Morkos -  180 g 
  • Juodieji kvapiųjų pipirų žirneliai - 5 vnt 
  • Lauro lapas - 4 vnt
  • Paprikos - 1 arbat. šaukštelis 
  • Malti raudonieji pipirai - ⅓ šaukštelis 
  • Druska pagal skonį 
  • Malti juodieji pipirai pagal skonį 
  • Augalinis aliejus - 100 ml 

Paruošimas:

  • Supjaustykite jautieną gabalėliais (nebūtina).
  • Paimkite gilią keptuvę. Įdėkite ten jautieną, užpilkite stikline verdančio vandens.
  • Įdėkite pipirus, lauro lapus, užvirkite. Troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę apie 40 minučių, kol skystis beveik visiškai išgaruos. 
  • Nulupkite svogūną, supjaustykite dideliais pusžiedžiais, tada perpjaukite pusžiedžius per pusę. 
  • Nulupkite morkas, supjaustykite griežinėliais.
  • Kai beveik visas puode esantis skystis išgaruoja, supilkite į jį augalinį aliejų. Pridėkite svogūną ir morkas. 
  • Maišykite, padidinkite ugnį ir kepkite daržoves ir mėsą apie 10 minučių.
  • Supilkite dar vieną stiklinę verdančio vandens, įberkite druskos, paprikos, dviejų rūšių pipirų. Tada toliau kepkite jautieną ant silpnos ugnies, uždengtą 40-50 minučių. Gero apetito!

 

 

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Faršo paplotėliai orkaitėje

Orkaitėje kepti faršo paplotėliai su bulvėmis ir sūriu stožki

Guliašas su jautiena

Klasikinis jautienos guliašas - receptas iš tradicinės vengrų virtuvės.

Jautienos antrekotas

Jautienos antrekotas yra bene populiariausias patiekalas iš jautienos, ir ne mažiau - skanus.

Jautienos befstrogenas

Jautienos befstrogenas yra rusiškas patiekalas, kuris populiarus visame pasaulyje.

Jautienos ir daržovių suktinukai

Tortilijų suktinukai su jautiena ir daržovėmis

Jautienos steikas

Keptas jautienos steikas yra vienas geresnių bei sotesnių mėsos patiekalų.

Jautienos troškinys su morkomis ir svogūnais 

Jautienos troškinys su morkomis ir svogūnais bei kitomis daržovėmis, yra gana paprastas bet skaniai pagaminamas receptas.

Liulia kebabas

Kaip pagaminti minkštutėlį, tirpstantį liulia kebabą. Tikro liulia kebabo gamybos receptas

Makaronai su jautienos padažu

Makaronai su jautienos faršu gaunasi maistingi, o konservuotų pomidorų dėka - sultingi ir originalūs.

Naminis jautienos karpačas

„Carpaccio“ yra tradicinis šalto užkandis Italijoje, kuris dažniausiai ruošiamas iš žalios mėsos ar žuvies.

Čili sriuba su jautiena

Čili sriuba yra vienas geriausių patiekalų iš jautienos, kuris yra gana dažnai gaminamas beveik kiekvienoje virtuvėje.

Geriausios video instrukcijos