Vynuoginių sraigių užtepėlė
Atnaujinta: 2020-09-29
  • Vynuoginių sraigių užtepėlė

Draugus nustebinsit įdomaus skonio užtepėle iš vynuoginių sraigių. Vėlyvą pavasarį užtepėlę praturtinsit bobausiais. Tik būtinai juos išvirkite tris kartus, bobausiai labai nuodingi. Tokią atrakciją draugams padarysite kaip su japoniška fuga.

500 g virtų sraigių kojelių,
150 g morkų,
150 g. svogūnų,
300 g virtų bobausių,
8 česnako skiltelės,

100 g sviesto, 50 g aliejaus,
Petražolės, krapai, raudonėlis, druska, juodieji pipirai,

Gerai įkaitintame aliejuje apkepiname svogūnus ir morkas, įdedame dalį česnako. Svieste apkepame virtas sraigių kojeles, bobausius, įdedame likusius česnakus. Sudedame prieskonius ir sublenderiuojame.

 Daugiau gerų receptų ir paruošimas straipsnyje " Geriausi vynuoginių sraigių receptai".

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Vynuoginių sraigių užtepėlė

Reto skonio užtepėlė iš vynuoginių sraigių ir bobausių

Vynuoginės sraigės prancūziškai

Sraigių troškintų namuke su sviestu, česnakais ir petražolėmis receptas

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: