Sviestiniai sausainiai
Atnaujinta: 2023-01-03

Sviestiniai sausainiai

Man patinka valgyti sviestinius sausainius, ypač šiuo metų laiku ir niekadanegaliu atsisprti nenusipirkus keletą dežučių sviestinių sausainių. Tačiau dažniausiai nusiviliu tais, kuriuos perku. Šie sviestiniai sausainiai yra vieni iš tų klasikinių sausainių, kuriuos mėgsta visi. Sausainius nesunku pagaminti ir garantuojame, kad jie bus žymiai skanesni, nei tie sausainiai, kuriuos per šventes rasite parduotuvėse.

Sviestinių sausainių ingredientų sąrašas :

  • Miltai 495g
  • Sviestas 195 g
  • Cukraus pudra 185 g
  • Kiaušiniai 3 vnt

 

 

Sviestinių sausainių gaminimo eiga :

 

 

  1. Sviestą išmaišome su cukraus pudra, įmušame kiaušinius, beriam miltus ir plakame iki vientisos masės.
  2. Išminkome tešlą.
  3. Išspaudžiame sausainius iš tešlos ir išdedame juos ant kepimo popieriaus ir kepame iki 18 min, 185 laipsnių temperatūroje.
  4. Paliekame atvėsti.

 

sviestiniai_sausainiai_

 

 

 

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Baravykai troškinti grietinėje

Kaip skaniai paruošti baravykus

Barščiai su grybais

Skanių barščių su grybais receptas

Bobausių patiekalai

Patiekalai iš bobausių, geriausi bobausių receptai. Svieste kepti bobausiai su bulvėmis

Geltonpintės receptai

Kaip paruošti valgomąją geltonpintę, grietinėlėje troškinta geltonpintė

Grybų mišrainė su kopūstais žiemai

Gardžios grybų mišrainės su kopūstais receptas žiemai

Kepti baravykai

Skaniausias baravykų kepimas, baravykų kepimas svieste

Keptos voveraitės prancūziškai

Klasikinis ant sviesto keptų voveraičių receptas. Svarbu nepadauginti prieskonių

Kiaušiniai įdaryti grybais

Džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai

Kreminė baravykų sriuba

Trinta kreminė sriuba iš baravykų, originalus kreminės baravykų sriubos receptas

Lazanija su grybais ir mėsa

Grybų lazanija su pomidorais, grybais ir faršu

Marinuoti baravykai savo sultyse žiemai

Baravykų marinavimas savo sultyse, puikus švelnių grybų receptas žiemai

Marinuoti grybai žiemai

Grybų marinavimo žiemai receptas

Patiekalai iš briedžiukų

Valgomasis briedžiukas, kaip paruošti briedžiuką grybą, geriausi receptai su briedžiukais

Pavasarinė balteklė - avižėlė grybas

Patiekalai iš avižėlės grybo, keli receptai iš pavasarinės balteklės

Rissoto su baravykais ir vištiena

Daugiaryžis su šviežiais baravykais ir vištiena

Svieste kepti traškūs baravykai

Pats geriausias baravyko skonį atskleidžiantis receptas

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: