Svieste kepti traškūs baravykai
Sukurtas: 2018-02-27
  • traskūs svieste kepti baravykai

    traskūs svieste kepti baravykai

Labai paprastas, netikėtai atrastas receptas. Skonis fantastiškas, nuostabus tiek valgant vieną, tiek naudojant užkandžiui prie balto vyno. Pagaminama per kelias minutes.

 

1 baravykas,
1 kiaušinis,
Šaukštas miltų
Druska, pipirai, aliejus

Baravykus supjaustome iki pusės centimetro storio gabaliukais. Pabarstome druska ir pipirais, apvoliojame pradžioje plaktame kiaušinyje, vėliau miltuose. Sudedame į įkaitintą aliejų. Aliejaus dedame nedaug, nors galima eksperimentuoti ir su dideliu aliejaus kiekiu gruzdinant. Apkepinam pusę po kelias minutes ir galima tiekti kaip puikų užkandį prie balto vyno.

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Baravykai troškinti grietinėje

Kaip skaniai paruošti baravykus

Barščiai su grybais

Skanių barščių su grybais receptas

Grybų mišrainė su kopūstais

Gardžios grybų mišrainės su kopūstais receptas žiemai

Kiaušiniai įdaryti grybais

Džiovintais grybais įdaryti kiaušiniai

Lazanija su grybais ir mėsa

Grybų lazanija su pomidorais, grybais ir faršu

Marinuoti grybai žiemai

Grybų marinavimo žiemai receptas

Rissoto su baravykais ir vištiena

Daugiaryžis su šviežiais baravykais ir vištiena

Svieste kepti traškūs baravykai

Pats geriausias baravyko skonį atskleidžiantis receptas