Moliūginis pyragas
Sukurtas: 2018-04-04
  • moliūgo pyragas

    moliūgo pyragas

Tenka susidurti su žiemai laukuose paliekamais moliūgais. O aš pyragą iš moliūgų galėčiau valgyti nors kasdien. Ypač tokį kokį mano mama padaro. Ne vien tik receptas padaro jį tokį, čia reikia ir įgūdžių. Skanus moliūgų pyragas turi būti purus ir nesausas.

Reikės:

  • 0,75 kg moliūgo,
  • 0,75 kg cukinijos,
  • 3 kiaušiniai,
  • 0,3 kg cukraus,
  • 0,8 kg miltų,
  • 1 pakelis kepimo miltelių (30 g),
  • 140 g aliejaus,
  • sauja migdolų riešutų drožlių, 1/3 šaukšto druskos.

Paruošimas:

Moliūgai ir cukinijos supjaustomi, nužievinami ir sutarkuojami. Pradžioje sumaišome visus ingradientus išskyrus miltus. Kai kruopščiai išmaišysime rankomis dar pridedame miltus. Išklojame kepimo popieriumi kepimo indą ir sudedame tešlą. Palaikome apie valandą šiltai ir tada įdedame į iki 180 laipsnių orkaitę pusantros valandos. 

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Aguonų biskvitas

Kaip pagaminti purų ir dieviškai skanų aguoninį biskvitą

Itališkas sūrio pyragas

Šokoladinis amareto skonio sūrio pyragas

Jogurtinis tortas

Kaip pagaminti gaivų jogurtinį tortą

Moliūginis pyragas

Pyrago iš moliūgo receptas

Pyragas su juodaisiais serbentais

Skanaus pyrago su juodųjų serbentų uogiene receptas

Pyragas su riešutais

Kaip pagaminti skanų pyragą su riešutais

Snickers tortas

Kaip pagaminti Snickers tortą, originalus Snikers torto receptas labai patinkantis vaikams

Velykinės bobos receptas

Labai skanaus tradicinio Velykinio pyrago, Velykinės Bobos receptas

Šokoladinis karamelinis tortas

Skanaus šokoladinio karamelinio torto receptas

Šokoladinis tortas su vyšniomis

Šokoladiniai biskvitai, pertepti vyšnių-grietinėlės ir šokoladiniais sluoksniais - Valentinas bus patenkintas!