Aštrios baklažanų salotos
Sukurtas: 2018-02-23
  • Aštrios baklažanų salotos

    Aštrios baklažanų salotos

baklažanas 1 vnt.
geltona paprika 1 vnt. (gali būti ir žalia arba raudona)
česnakų kiekis pagal norą, aš sunaudojau 3 skilt.
aliejus kepimui 
actas 9% 50 ml.
šiek tiek druskos, petražolės
čili pipiras, kiekis pagal skonį (galima ir be jo)

Baklažaną nulupame, supjaustome šiaudeliais, pabarstome druska ir paliekame pastovėti 10-15 min.
Po to kepiname aliejuje, kol gražiai paruduoja.
Išimti iš keptuvės, sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
Papriką ir česnaką labai smulkiais sukapoti.
Petražoles supjaustyti.
Į salotinę dedame baklažanus, papriką, česnaką, petražoles ir užpilame acto.
Išmaišome ir paliekame pastovėti.
Aš laikiau per naktį.

Galina Jagello

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Temos straipsniai

Aštrios baklažanų salotos

Rudens daržovių, petražolių maloniai aštrios salotos-mišrainė.

Baklažanų suktinukai su feta sūriu

Vegetariškų baklažanų suktinukų įdarytų feta sūriu receptas